Nog meer gehaakte knuffels

Het haken van knuffels is echt een karweitje voor een regenachtige zondagmiddag. Ze zijn niet zo groot, dus is het vrij snel klaar. Na Rudolf het Rendier, haakte ik een klein vogeltje in blauw. Binnenkort krijgt dit beestje er nog een paar vriendjes bij.
Deze leuke kat vond ik hier. Maak kennis met Kitty Cat.Ondertussen ben ik begonnen aan een tweede omslagdoek. Dit keer een opengewerkt model met de ananassteek in oud roze. Hij vordert snel zodat ik hopelijk deze week het eindresultaat nog kan laten zien. Ik maak gebruik van deze patroontekening voor de ananassteek.Van de vorige omslagdoek in blauw heb ik al veel plezier gehad met dit kille weer. Heerlijk om binnen te dragen!

Inmiddels heb ik ook al een kleiner katje op de haaknaald staan, grijs met wit en zwarte strepen. Foto's volgen.

Groetjes,
José

Voor sieraden en leuke hebbedingetjes: www.heyleuk.nl
Voor mijn boeken: www.josevriens.nl

Reacties