Uilen en kettingen


Leuke uiltjes geknoopt in verschillende kleuren. Je vindt ze weer op mijn website. Ze zijn gemaakt van katoen en kunnen gebruikt worden als tashanger, sleutelhanger, autohanger en zelfs aan een ketting. Met of zonder ring en haak, of stokje in de poten. Hieronder zie je een paar voorbeelden. Ook heb ik weer een aantal mooie kettingen gemaakt met de Kumihimo disk. Een mooie gevlochten ketting van drie Kumihimo koorden in de kleuren rood, groen, bruin, geel en een veelkleurige metaldraad erdoorheen. Ook te krijgen in andere kleurencombinaties. Afgewerkt met eindkapjes en een kapitelslot.


De volgende ketting is eveneens gemaakt met de Kumihimo disk, maar dan een holle variant in vele kleurtjes. Dit koord kun je rond laten of plat persen zoals ik heb gedaan. Ik heb hem afgewerkt met een grote metalen haak die je ook aan de zijkant of voorkant kunt laten hangen.


En de laatste Kumihimo ketting is met blauwe katoen gemaakt. Als blikvanger zijn er kleine picootjes van kralen in verwerkt. Eveneens op aanvraag in andere kleuren te maken. Afgewerkt met zilverkleurige eindkaps en een kapitelslot.Groetjes, José

Reacties