Shrug in grijs-blauw

shrug, gehaakt, haken, heyleukOpnieuw een shrug gehaakt. Supersnel deze keer omdat ik met naald 9 haakte. Mooi bouclé garen, in gemêleerde diverse tinten grijs en blauw met een zilverkleurige draad erdoorheen geweven. Heel chique om te zien. Omhaakt met grijze acryl voor afwerking van de randen en armsgaten.


De afmetingen zijn 105x62 cm. Ik heb deze keer gehaakt met halve stokjes en lossen, in een soort granietsteek. Niet te druk dus omdat het garen al zo druk is.Nu verder met een omslagdoek in gemêleerd rood garen voor oma. Ondertussen ook een rond gehaakt vest uitgetrokken omdat ik vond dat het niet mooi viel. Rood-wit-blauw en zwart. Jammer van de tijd die ik erin heb gestoken, maar ik weet al wat ik ervan ga maken. Althans, nog niet precies wat, maar wel met welk patroon: pied de poule.

Groetjes,
Jose

Reacties