Bungelknuffels haken

bungelknuffel, draak, muis, gehaakt, haken, katoen, heyleukBungelknuffels zijn kleine knuffeldiertjes met armpjes en beentjes die niet zijn opgevuld zodat ze heerlijk kunnen bungelen. Lekker zacht, lief, van niet-pluizende katoen en wasbaar op 60 graden. Ik heb de smaak te pakken en heb een draakje en een muis gehaakt dit weekend.
Leuk om te krijgen en weg te geven, niet moeilijk om te maken. Ik heb ze uit het boekje Monique Vos-Meulenberg: Bungelknuffels haken.

Ondertussen ook bezig met een Pied de poule poncho. Hieronder het eerste resultaat. Ik heb nog wel even te gaan voordat hij klaar is, maar het resultaat mag er nu al zijn. De steek vond ik op internet, het model heb ik zelf uitgevogeld.

pied-de-poule-, poncho, haken, gehaakt, heyleuk, omslagdoek


En verder druk aan het haken aan een leuke boodschappennetje. Net weer iets anders dan de vorige.

boodschappennetje, haken, gehaakt, heyleuk

Groetjes,
Jose


Reacties