Hartjes haken

Met Valentijnsdag in zicht en een schap met kaarten vol hartjes in de supermarkt, kreeg ik de kriebels en ben ik op zoek gegaan naar patroontjes om gehaakte hartjes te maken. En gevonden! Hartjes in 3D gehaakt, maar ook 2 losse hartjes die je aan elkaar moet haken.
En vullen. Ze worden heerlijk zacht,  en ze zijn heel eenvoudig en snel om te maken. Ik heb er een ophanglusje en een sleutelring aan gedaan zodat je het hartje kunt gebruiken als tas- of sleutelhanger. Zie hieronder het resultaat.Het tassenproject heb ik ook afgerond. Al zal het vast niet de laatste tas zijn die ik heb gehaakt. Als eerste nog een boodschappennetje van het simpele patroon dat ik al eerder gebruikte.


En een tas waaraan iets meer werk zat, gehaakt met stokjes. Ook niet moeilijk, maar er gaat twee keer zoveel draad in als in het model hierboven. Begonnen met een patroon, maar dat ging niet helemaal goed, dus heb ik hem zelf aangepast naar mijn eigen smaak en model. Hieronder het resultaat:Beiden lekker stevig, gehaakt van katoen, licht van gewicht, klein op te vouwen om in je tas te stoppen en er kan heel veel in!

Groetjes en haak ze!
JoseReacties