Buideltas in wit en bruin

Een wit bruine buideltas met bloemen en vlinders 

Deze gehaakte wit-bruine buideltas is gemaakt van witte acryl waardoor bruine strepen lopen. Aan beide zijden zijn applicaties van bloemen en vlinders aangebracht in vrolijke kleuren. Hij heeft een ronde bodem. De tas is gevoerd met een beige-bruine katoenen stof.
Hij sluit met een wit gehaakt koord dat door openingen in de bovenkant van de tas is gehaald. De draadband is van eveneens in bruin en wit gehaakt. Groot genoeg en geschikt om als leuke, vlotte schoudertas te gebruiken waarmee je gezien mag worden.

De buideltas zelf is 39 cm lang en 29 cm breed, doorsnee van de bodem is 18 cm. De tas meet samen met de draagband 76 cm. Hij is gehaakt van acryl en is tot 30 graden wasbaar.

Deze tas is gehaakt met halve stokjes en op haaknaald 2,5. Voor het sluitkoord haakte ik een toer stokjes waar ik later het koord verdeeld over de hele toer doorheen heb gehaald.Gehaakte applicaties van bloemen en vinders in vrolijke kleuren

Ronde bodem in spiraal gehaakt zoals de hele tas.

En gevoerd met lichtbruine katoen voor de stevigheid.

Wat zijn ze leuk om te maken, die tassen. Dit was absoluut niet de laatste. Ik wil ook nog eens met kleine granny's aan de slag voor een tas.

Groetjes en veel haakplezier!Reacties