Lariat bloemenkettingen

bladeren, bloem, bloemenketting, gehaakt, haken, handgemaakt, heyleuk, katoen, ketting, kralen, lariatLeuke ideetjes voor moederdag!


De kettingen blijven uit mijn haaknaald komen. Zo leuk om te maken en ook snel klaar.
Deze keer een gele-witte lariat ketting met oranje kralen als bloemenhart. Deze bloemenketting van een geel gehaakt koord heeft gele blaadjes en witte bloemen met een oranje kraal als hart.
Gehaakt van katoen, dus wasbaar! Deze ketting heeft geen sluiting, leg er eenvoudig een losse knoop in als je hem enkel draagt. Je kunt hem op diverse manieren dragen. De totale lengte is 122 cm.bladeren, bloem, bloemenketting, gehaakt, haken, handgemaakt, heyleuk, katoen, ketting, kralen, lariat

bladeren, bloem, bloemenketting, gehaakt, haken, handgemaakt, heyleuk, katoen, ketting, kralen, lariat

De volgende ketting die ik haakte is van diverse strengen bruine katoen gemaakt die bij elkaar komen in een knoop onder de bloem. De bloemen haakte ik van oud-roze katoen en hebben groene blaadjes.  De ene bloem heeft de knoop waarmee de ketting bij elkaar wordt gehouden. De andere bloem kan schuiven op de ketting. Hij is op diverse manieren te dragen door de ketting los te knopen en er een schuifknoop van te maken. Totale lengte 81 cm.

bladeren, bloem, gehaakt, haken, handgemaakt, heyleuk, katoen, ketting, knoop, koord

bladeren, bloem, gehaakt, haken, handgemaakt, heyleuk, katoen, ketting, knoop, koord

bladeren, bloem, gehaakt, haken, handgemaakt, heyleuk, katoen, ketting, knoop, koord

Sommige kettingen en bloemen haakte ik op zicht na, van andere vond ik een haakbeschrijving op internet. Op mijn Pinterest bord vind je diverse voorbeelden daarvan.

Veel haakplezier!


Reacties