Prijs!

Vorige week feliciteerde ik +Henrike de Graaf met het 3 jarig bestaan van haar blog Een draadje los. Er bleek een give-away aan vast te zitten. Dit weekend kreeg ik het leuke bericht van haar dat ik had gewonnen!
Ik win nooit iets, dus ik had eigenlijk niet de moeite genomen om te tellen wie de 29ste reactie had gegeven, dat was namelijk de winnaar. Een kleine schatting vanaf de laatste reactie leek erop dat ik niet de gelukkige winnaar was. Laat dat nu wel het geval zijn!


Vandaag ontving ik het verrassingspakket. Een verrassing was het zeker! Ik had niet verwacht dat het zo uitgebreid zou zijn en dat er zo veel in zou zitten. Hieronder een foto van de doos met inhoud.


Leuke dingen zoals pastelgaren, een meetlint en schaartje, clips om een portemonnee van te maken. Maar ook een paar leuke stofjes om een patchwork kussen van te maken. Dat is nieuw voor mij, dus superleuk om het uit te proberen. Ook zitten er diverse soorten tapes bij waarover ik mij in onze favoriete duizend-dingen-shop al vaak over heb verbaasd wat je daarmee moet doen. Ik ga het uitzoeken en natuurlijk uitproberen. Leuk, leuk, leuk.

Super bedankt, Henrike, voor dit geweldig leuke cadeau!

Reacties