Pokemon

Vakantietijd - Pokemon - Armbanden geknoopt

Het is weer even geleden dat er een blogje van mij verscheen. Tijd om weer eens wat te laten zien van wat ik heb gedaan, want stilgezeten heb ik absoluut niet. Naast het knopen van armbandjes - wat gaat dat goed tijdens een lange autorit naar Italië - heb ik ook nog gehaakt en wel aan Pokemons en miniknuffels.
Niet dat ik meedoe aan die rage om die beestjes te vangen, het haken ervan vind ik veel leuker. Op internet kom je genoeg patronen tegen om inspiratie op te doen.
Begonnen met Pachirisu, niet de eenvoudigste van het stel. Vervolgens Skitty gehaakt en een mini-Pikachu voor een vriendin.


 Pachirisu - Pikachu mini - Skitty

Nog meer mini-knuffels gehaakt:een schaapje, een hondje en een uiltje. Van die laatste vergat ik een foto te maken.


uilonderzetters


een super klein sportschoentje als sleutelhanger

Inmiddels ben ik bezig aan een grote schildpad gemaakt van African flowers. De foto's daarvan houden jullie nog te goed.

Groetjes,
JoseReacties