Amigurumi olifant haken

Ollie de Olifant en Froggie.

olifant haken, amigurumiHet patroon van deze olifant zat al meer dan een jaar in mijn bewaarde leuke-ideeën-map en vond ik bij het opschonen van deze map. Laat ik nou nog net één mooie bol blauwe-wit gemêleerde, dikkere acryl/katoen hebben waarvan ik eigenlijk niet wist wat ik ervan zou gaan maken. Bij het terugzien van dit patroon wist ik het meteen: een olifant!


Ollie is gehaakt met haaknaald 3,5 waardoor hij wel wat groter uitvalt, maar dat is juist zo leuk. Nu is het een redelijke olifant die ook nog eens gezien mag worden. Een klein zusjes haakte ik er ook bij. Met hetzelfde aantal steken, maar dan met een dunnere draad en haaknaald.

beurs, portemonnee, gehaakt, haken

Ook vond ik mijn hobbyla nog een beugel om een portemonnee van te maken. Leuk en lekker snel om te maken. Met groene katoen gehaakt, oogjes erop en een kikker is geboren.
En daarna deze bloemetjes portemonnee.

beurs, portemonnee, gehaakt, haken