Angry birds en Minions

Angry Bird Red gehaaktSparen voor een Angry Bird of een Minion knuffel? Nee hoor, die (h)maken we zelf!

Speciaal voor mijn jarige zoon (25) die gek is op spelletjes, heb ik een Red gemaakt, een Angry Bird knuffel waarvoor je ook kunt sparen in de supermarkt bij ons in de plaats. Niet dus. Zelf maken is veel leuker om te doen en je hebt gegarandeerd een unieke knuffel.Een grote gehaakte Red, hij kijkt alleen niet zo boos als de bedoeling was.

Angry Bird Red gehaakt

Compleet met staart!

De volgende die een Angry Bird wilde hebben, was mijn man. Hij wilde een groene: Helm. Ook in diezelfde supermarkt gezien. Omdat er geen patroon van is op dit formaat, heb ik het zelf uitgevogeld en er mijn eigen draai aan gegeven.

Angry Bird Helm en Minion gehaakt

Helm en Minion, ik noem hem Bart.

Minions vind ik ook superleuk om te zien. Nu heb ik er dan eindelijk een gemaakt. Een vrij groot exemplaar zoals je kunt zien. Hij krijgt nog een vriendinnetje.

Wil jij er ook een, maar ken je niemand die hem voor je kan maken? Ik haak ook op bestelling.

Groetjes,
Jose

Reacties