Workshop papieren kralen

Workshop papieren kralen maken

11 februari in Utrecht zal ik tijdens het Valentijnfestival een korte workshop geven hoe je papieren kralen kunt maken. Ik heb er zin in en ben er al helemaal klaar voor. Al dagen ben ik bezig met de voorbereidingen en het kleuren en snijden van papier. Het uitzoeken van de kralen die ik als voorbeeld meeneem en het rollen van voorbeeldjes van het papier dat ik bij zal hebben.


Vandaag nog een paar extra rollers gemaakt en nog wat papier geverfd omdat dat altijd zo'n mooi effect geeft voor papieren kralen.


Bij de workshop hoort een korte en algemene uitleg waarmee je snel zelf aan de slag kunt. Die kun je HIER vinden. Maar nog leuker is het natuurlijk om zelf naar Utrecht te komen en de workshop bij te wonen.
Misschien zien we elkaar daar!
Groetjes,
Jose

Reacties