Nieuwsbrief HeyLeuk

Een paar maanden geleden mocht ik mijn zelfgemaakte spulletjes - manden, schalen, kettingen en nog veel meer - in de winkel van Ellen's Art in Roosendaal uitstallen. Een heel leuke manier om je creaties te kunnen laten zien aan het publiek. Een mooie kans waarvan ik dankbaar gebruik heb gemaakt."Heb" gemaakt inderdaad. Vorige week werd mij verteld dat er een ander assortiment in de winkel komt en dat een aantal crea's hun spulletjes moeten weghalen. Onder wie ik helaas.


Jammer, het was een mooie kans en altijd weer leuk om nieuwe spullen te brengen en te zien wat er was verkocht. De reacties waren ook altijd heel erg leuk om te horen. Dat HeyLeuk daar niet meer te vinden is, is geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Nieuwe bronnen aanboren, uitdagingen aangaan en kansen grijpen als die voorbij komen. Als kleine ondernemer doe je niet anders.

Een nieuwsbrief heb ik vroeger al vaker verstuurd, als uitgever, auteur en nu als crea-bea voor HeyLeuk. De eerste is inmiddels een feit en staat online. De klanten van HeyLeuk ontvangen hem automatisch in hun mailbox.

Edit:
Het is 3 oktober 2017 en ik heb besloten mijn bedrijfsmatige activiteiten met HeyLeuk te stoppen. Natuurlijk stop ik niet met het maken van leuke dingen, dat zou hetzelfde zijn als me zeggen dat ik niet meer mag lopen of fietsen of lezen. Te leuk om dat niet meer te doen, maar bedrijfsmatig slokt het te veel van mijn tijd op en levert het te weinig op. Eerlijk is eerlijk. Na 3 jaar maak ik de balans op en ben tot die conclusie gekomen.

Dit blog wordt er vanaf nu dus vooral een om mijn creaties te delen met de rest van de wereld. Blijf hier dus vooral terugkomen!

Omdat dit de eerste keer is dat ik via HeyLeuk een nieuwsbrief ga versturen, maak ik er meteen een leuke actie van. Onder alle inschrijvers op de nieuwsbrief wordt 15 oktober een leuke attentie verloot. Wat het is blijft nog even een verrassing.

Lees hier de eerste nieuwsbrief van HeyLeuk. De weekaanbieding staat er ook in. Via de SUBSCRIBE knop links bovenin kun je je inschrijven. Of direct met deze link.

Ik hoop velen te mogen begroeten als nieuwe lezers!

Hartelijke groet,

HeyLeuk
José Vriens

Reacties