Workshop werken met papier

workshop werken met papier
Workshop gaat van start! 

De eerste workshop Werken met Papier zal op woensdag 22 november van start gaan. Wijkhuis de Wieken in Roosendaal heeft een mooie zaal voor ons ter beschikking gesteld. De tweede workshop is ook al ingepland wegens grote belangstelling. Kun je 22 november niet, dan krijg je op 29 november nog een kans. Zelfde tijd, locatie en prijs.


Update: 22 november zit helemaal vol!

Waar: Wijkhuis de Wieken – Gezellelaan 45 – Roosendaal
Wanneer: woensdag 22 en 29 november – 19:00 uur. Geef aan op welke dag je wilt komen. Voor 22 november zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.
Kosten: 7,50 euro, inclusief materiaal, exclusief koffie of thee
Duur: ongeveer 3 uur.

Try-out 

Deze eerste avond is een try-out om te kijken of er voldoende belangstelling is. We gaan iets heel leuks maken, dat kan ik je alvast beloven. En je gaat niet met lege handen naar huis.

Leuke voorbeelden van wat je kunt maken met papier vind je op deze blog genoeg. Hier bijvoorbeeld.

Als er genoeg belangstelling is voor een echte cursus zal hier zeker een vervolg in zitten en ga je leren hoe je van papier vazen, manden, schalen en ook papieren kralen kunt maken. Hoe je alles verwerkt en bewerkt. Die cursus wordt dan ook in De Wieken gegeven op een vaste avond in de week.
Begin alvast maar papier te sparen! Je gaat het vast en zeker leuk vinden om te doen.

Meer over Wijkhuis de Wieken vind je hier.

Meedoen 

Als je 22 of 29 november wilt meedoen, geef je dan op via het contactformulier aan de rechterkant. Betalen kan bij aanvang van de workshop. Geef aan welke datum je wilt komen.

Reacties

 1. Graag hoor ik of er nog ruimte is om mij in te schrijven voor de workshop werken met papier (bij voorkeur het maken van accessoires) op 29 oktober. Met vriendelijke groet,
  Karen te Velde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, Karen, die is er nog. Leuk dat je komt. Ik zet je erbij op de lijst. Tot dan.
   Groetjes,
   Jose

   Verwijderen
  2. Hallo Karen, zou je me je mailadres via een pb kunnen doorgeven? Je kunt daarvoor het contactformulier aan de zijkant voor gebruiken.

   Verwijderen

Een reactie posten