Hond boeklegger haken

Gehaakte boeklegger hond
Voor wie gek is op honden is deze boeklegger heel erg leuk om te hebben of te maken. Dit patroon heb ik niet zelf bedacht of uitgeschreven. Deze keer heb ik het gewoon gemaakt van een bestaand patroon. Dat kun je hier vinden. Super simpel om te maken en zo leuk! Deze hondjes haakte ik op bestelling, net als de vorige boekleggers.

Heb je vragen over dit patroon of kom je er niet uit, laat het dan even weten.

3 opmerkingen:

  1. Ik zou graag deze teckel willen maken, maar de website van het patroon doet het niet meer. Is er een andere mogelijkheid om aan bet patroon te komen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou ook graag het patroon hebben. Kan iemand mij deze bezorgen? Alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou ook graag het patroon hebben. Kan iemand mij deze bezorgen? Alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen