Hoesjes of een tasje voor je iPad, ereader of boek

ipad mini of ereader sleeve haken
Deze grappige tasjes begon ik een paar jaar geleden te maken. Toevallig net de juiste maat voor mijn iPad mini. En ook een e-reader past er prima in. Handig als je hem eens mee wilt nemen of gewoon om op te bergen. Geïnspireerd door Pinterest en de noodzaak om mijn woltas leger te maken, ging ik weer aan de slag.

Druk op een foto voor grotere afbeeldingen.

Vragen over een artikel of iets bestellen? Dat kan via dit formulier.

boeksleeve gehaaktboeksleeve gehaaktBoeksleeve blauwgroen.  26 x 19 cm (br x l) Artikelnr. GH8 (€ 13,50)

boeksleeve gehaakt chevronboeksleeve gehaakt chevronBoeksleeve golfjes in gemêleerde acryl van wit naar donker grijs. 26 x 19 cm (br x l) Artikelnr. GH7 (€ 13,50)

gehaakte booksleeve
gehaakte booksleeveBoeksleeve voor grotere boeken 27 x 20 cm. Artikelnr. GH6 (€ 13,50)boek sleeve gehaaktboek sleeve gehaaktBoeksleeve om je boek te beschermen. Gehaakt van acryl in een golfpatroon in felrood en blauw-groen gemêleerd garen. Geschikt voor dikke en dunne boeken. 26 x 19 cm (br x l) Artikelnr. GH5 (€ 13,50)


Een leuk gekleurd hoesje voor een kleinere e-reader. Met opgenaaide bloemetjes. Gehaakt in een aparte steek. 21 x 13 cm ( l x b) Artikelnr. GH4 (€ 13,50)
ereadersleeve ipadsleeve gehaakt
Deze blauw met rood en gele e-reader of iPad sleeve is gehaakt van katoen. Hij is 22 x 15 cm (l x b). Hij heeft een apart gehaakte sluiting in rood en geel en een rode knoop. Artikelnr. GH3 (€ 13,50)ipad mini of ereader sleeve hakenHet roze tasje is 22 x 18,5 cm en heeft een bredere sluitlus met knoop. Het is gehaakt in oudroze en crèmekleur acryl. Met een vrolijke bloemenslinger erop. Artikelnr. GH2 (€ 13,50)
ipad mini of ereader sleeve haken
ipad mini of ereader sleeve hakenDit groene zakje is 22 x 16,5 cm groot. Het is gehaakt in 2 tinten groene acryl. Met een donkerpaarse rand aan de bovenzijde. De bloemen zijn van katoen in rood en geel gehaakt. Artikelnr. GH1 (€ 13,50)


Gehaakte tasje ereader
Gehaakte tasje ereader


Het rode tasje met gele en roze bloemen is 21,5 x 24 cm (lxbr). Gehaakt van katoen. Het heeft een sluiting met een knoop en een handvat. Van dit tasje schreef ik een patroon dat je hier kunt vinden. Geschikt voor een e-reader of iPad of als tasje te gebruiken. Artikelnr. GT7 (€ 13,50)gehaakte laptophoesgehaakte laptophoes
Een gehaakte hoes voor een laptop, met sluitrand. (op bestelling gehaakt)
Gehaakte tasje ereader


Gehaakte tasje ereader

Het rood met gele bloemen is 21 x 24 cm. Gehaakt van katoen en acryl. Het heeft een koord sluiting en een rode draagriem. Geschikt voor een e-reader of iPad of als tasje te gebruiken. Artikelnr. GT6 (€ 13,50)

Ook dit tasje kun je zelf maken met deze beschrijving.

Gehaakte tasje ereaderGehaakte tasje ereader
Het wit met blauwe tasje is versierd met een rode bloem, een blad en een oranje vlinder. Het is 23 x 24,5 cm groot. Gehaakt van acryl. Het heeft een wit sluitkoord dat meteen een draagriem is dat zowel lang en dubbel gebruikt kan worden. Geschikt voor een e-reader of iPad of als tasje te gebruiken. Artikelnr. GT5 (€ 13,50)


Deze tasjes zijn gehaakt van katoen of acryl en wasbaar tot 30 graden.

Van een aantal staat er een haakpatroon op de website. Leuk om te maken, maar ook leuk om te krijgen of weg te geven. Handgemaakt en uniek. Je kunt ze bestellen via dit formulier.Je eigen tassen haken?

Reacties

Een reactie posten