Eerste workshop Liesbosch


Workshop werken met papier
De eerste workshop Werken met papier in verzorgingstehuis het Liesbosch zit erop. Ik kreeg hulp uit onverwachte hoek van een groep jonge mannen die een teambuilding dag van hun bedrijf hadden. Volgens mij vonden zij het ook wel leuk om te leren wat je met papier kunt doen. Ik had er opeens een hoop enthousiaste cursisten bij.


De dames werden goed door hen geholpen. We hebben onderzetters gemaakt. Vooral de vierkante onderzetter met 16 rondjes was in trek.
Een enkeling trok haar eigen plan en maakte zelfs een mooi bakje.

Workshop werken met papier

De volgende workshop in het tehuis staat voor september al in de agenda. Hiervoor ga ik uiteraard anders voorbeelden maken zodat er een beetje variatie is voor de volgende groep. Mijn hulpjes zullen er dan niet zijn om de dames bij te staan, maar er zijn ongetwijfeld vrijwilligers die mee kunnen helpen en die ook met een leuke, eigengemaakte onderzetter van papier naar huis gaan.

Workshop werken met papier

Om te laten zien wat je nog meer kunt maken van papier, had ik ook een aantal kettingen van papieren kralen meegenomen. Ik ben met de opdracht naar huis gegaan er volgende keer wat meer mee te brengen. Ze waren erg in trek bij de dames!

kettingen van papieren kralen

Ook deze kralen kun je zelf maken van oud papier.

Belangstelling voor een workshop Werken met papier? Kijk dan eens hier naar de mogelijkheden.

Reacties