Workshop Werken met papier

workshop werken met papier
De komende maanden geef ik in Breda workshops hoe je van papier de leukste dingen kunt maken. Denk aan kralen, onderzetters, vazen, schaaltjes en opbergbakjes, fruitmanden, maar ook boodschappentassen behoren tot de mogelijkheden.

In deze workshops ga ik de cursisten leren hoe ze onderzetters kunnen van maken van gerecycled papier. Niet te moeilijk en leuk om te doen. Je leert hoe je de gerolde pijlen kunt maken en hoe je ze kunt verwerken tot een leuke onderzetter of zelfs een bakje om iets in op te bergen.

Ik heb een paar onderzetters gemaakt als voorbeeld. Maar ook onderstaande bakjes kun je op dezelfde manier heel eenvoudig maken. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een tijdschrift of een krant. Je kunt er zelfs folders, inpakpapier of oud A4 papier voor gebruiken en dat in elke gewenste kleur verven of kleuren.


Dit vierkante bakje, het windlicht en de fantasieschaal is net zo eenvoudig te maken door kleine rondjes of vierkantjes met elkaar te verbinden.


Meer weten of ook meedoen aan een workshop met minimaal 5 en maximaal 10 mensen? Bekijk de mogelijkheden en neem contact op.

Zelf aan de slag? Op deze blogs wordt al een hoop uitgelegd.

Reacties