Workshop in het Liesbosch

Workshop Werken met papierInmiddels heb ik twee workshops Werken met papier in het Liesbosch gegeven. Deze week volgt de derde. De deelnemers zijn onverminderd enthousiast en willen graag leren hoe ze een leuke onderzetter of een schaaltje van zoiets simpels als papier kunnen maken.
Voor mij telkens weer een uitdaging om iets te bedenken wat ze volgende keer kunnen gaan doen. Bij de derde workshops ga ik hun leren hoe ze een schaaltje maken. Omdat niet iedereen haar handen even goed kan gebruiken, bereid ik het thuis wel een beetje voor, zodat ze toch allemaal iets leuks hebben aan het einde van de middag. Met een beetje hulp van de vrijwilligers lukt dat prima.

Voor het schaaltje heb ik de bodem al gemaakt. Met dat als uitgangspunt, gaan de dames het schaaltje verder opbouwen door er steeds een papieren pijl aan toe te voegen. Hoe je thuis ook iets dergelijks kunt maken, laat ik in dit filmpje zien.
Reacties