Translate

Kunst met papier

schilderij paper art theekist
Van oud papier en karton kun je heel leuke dingen maken, zelfs kunst! Deze schilderijen zijn hier ook van gemaakt. Ze worden afgewerkt met een vernislaag zodat de kleuren mooi blijven en ze licht waterafstotend zijn.

Fantasie cirkel gemaakt van gerold papier. De doorsnede is 32-33cm. De cirkel kan opgehangen worden. Het binnenwerk is gemaakt van kleine gerolde cirkels. Het geheel is gemaakt van tijdschriften waarvan pijlen zijn gemaakt. Deze 'zon' kan opgehangen worden door middel van een strook aan de achterkant.
Paper Art, rolled paper, cirkel van papierTheezakjes vormen het hoofdbestanddeel van dit 'Theekistje'. Je kunt zelfs de verschillende soorten thee nog aflezen. Van de zakjes heb ik kleine rolletjes gemaakt en die in een chevron patroon opgeplakt. Het frame is gemaakt van een pizzadoos. De omlijsting bestaat uit lichtgele gerolde pijlen die in elkaar vallen in de hoeken zodat het 'kist' effect ontstaat. Er zit geen vaste boven- of onderkant aan dit schilderij. Doordat de omlijsting uitsteekt, is het op allerlei manieren op te hangen. Afmeting 27,5x27,5 cm.

schilderij theekist paper art

Onderstaand schilderij heb ik gemaakt van oude landkaarten van Nederland. De korte rolletjes zijn willekeurig opgeplakt. Voor het frame heb ik een doos gebruikt en de rand kleiner gemaakt. De rand heb ik later bezet met lichtblauwe papieren pijlen. Het schilderij eenvoudig over een spijker heen worden gehangen. Het heeft geen vaste boven- of onderkant. Hang het op zoals je zelf wilt. De afmetingen zijn 36x24 cm.

schilderij van papierschilderij van papier, paper art


Op deze pagina vind je nog veel meer schilderijen en artikelen die ik eerder maakte.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten