Vakantiewerk met papierOmdat het regenachtig weer zou worden tijdens mijn vakantie, was ik voorbereid en had ik een tas vol met papier bij me. Kranten, tijdschriften en folders. Met al dat papier en leuke voorbeelden op Pinterest had ik genoeg inspiratie om lekker bezig te zijn tijdens de natte en loze uurtjes.Hieronder zet ik al deze werkjes bij elkaar. Alles werd gemaakt met slechts een paar spullen: kranten, tijdschriften, breinaalden 2 en 5, behanglijm en hobbylijm van de Action. Meer heb ik niet nodig gehad om dit alles te maken. Van het papier maak ik papieren pijlen om er vervolgens mee te gaan weven of vlechten.

Flesvazen, hiervoor heb ik wel eerst een paar flessen soldaat moeten maken...

Een grote fruitschaal van gerolde pijltjes 
2 fantasieschalen die gegolfd worden nadat ik een heel grote cirkel losse pijlen aan elkaar had gemaakt en gerold. Deze duw je vervolgens heel voorzichtig in de juiste vorm.

Een fantasievaasje of klein schaaltje van kleine en steeds groter wordende rondjes die op elkaar worden gelijmd.
Deze fantasiehangers vind ik persoonlijk heel erg leuk. Tegen een raam laten ze op een heel mooie manier het licht door.
Windlichten van grote glazen potten. Ik maakte er openingen in zodat het kaarslicht er mooi doorheen valt. De ene heeft één kijkraampje, de andere heeft opengewerkte golfjes waar het licht doorheen valt.
Tijdens mijn vakantie kreeg ik ook nog een vraag of ik een schilderij van gerolde pijlen kan maken. Hier ben ik inmiddels mee begonnen en zal ik in een later blog laten zien.

Veel van wat ik heb gemaakt vind je terug op mijn Pinterest pagina, gesorteerd op verschillende items. Op deze pagina's vind je niet alleen mijn knutsels, maar ook tal van andere voorbeelden en uitleg hoe iets gemaakt wordt.

Onder deze link van mijn blog staan eerder werken gesorteerd bij elkaar. Mocht je interesse hebben in één van deze items, informeer dan of het nog voorradig is. Desnoods kan ik iets nieuws maken.

Tot later!Reacties